Megcsalásos álmok, megcsalásról álmodni

Mit jelent az álom a megcsalásról, vagy ha minket csalnak meg?

Ha arról álmodunk, hogy a barátnőnk/barátunk/férjünk/feleségünk megcsal, akkor először gondolkodjunk el azon, hogy a szimbólumok mit tolmácsolhatnak, mielőtt felemésztene a bűntudatunk, vagy azzal vádolnánk a társunkat, hogy hűtlen lett hozzánk.

Mit jelentenek az álmok a megcsalásról?

Dr. Danielle Forshee pszichológus szerint, a csaló álmoknak kevés közük van a jelenlegi kapcsolatunk hitetlenségéhez, hanem inkább a bűntudatot, a bizonytalanságot, vagy az ébrenlétben való félelmet jelképezik. A való életben ezek a kétségek olyan emberekhez és helyzetekhez kapcsolódnak, amelyeknek semmi közük nincs a partnerünkhöz vagy a kapcsolatunkhoz. Megcsalásként jelentkezhet az álomban, ha bizonytalanságot vagy bűntudatot érzünk egy barát, főnök vagy egy családtag felé. A nők 50% -a és a férfiak 36% -a álmodik arról, hogy viszonya van, amikor nehéz döntés előtt állnak az életben.

A csaló álmok feltárják a következő mély és rejtett jelentéseket az aktuális hangulatunkról és az ébrenléti helyzetekről.

Miket jelenthetnek a megcsalásos álmok:

Bűntudat: Van valami az ébrenlétben, ami miatt nem igazán érezzük magunkat jól. Vizsgáljuk meg a legutóbbi tevékenységeinket. Megszegtünk egy ígéret, bántót mondtunk, vagy rejtegetnünk valaki elől valamit? Valami emészt minket belülről, és az álmunk azt mondja, hogy hozzuk helyre, hogy békét találjunk.

Unalom és vágy a kalandra: Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy unatkozunk a kapcsolatunkban, azonban elképzelhető. A valami újdonság megtapasztalására való törekvés nem csak a szexre vonatkozhat, hanem szinte bármire.

- Előérzet vagy intuíció: Néha az álmok újra megerősítik a belső megérzésünket, vagy figyelmeztetnek minket arra, amivel nem vagyunk tisztában. Ha azt gyanítjuk, hogy a házastársunk vagy partnerünk megcsal minket, akkor az álom talán azt jelezheti, hogy az ébrenlétben nézzünk utána a dolgoknak.Megcsalásos álmok, megcsalásról álmodni

Lefeküdni az ex-el;

Ha arról álmodunk, hogy viszonyunk van az ex-ünkkel, akkor az a tudatalattink kísérlete arra, hogy megjavítson valamit a múltban, ami tönkrement. Általában nincs köze ahhoz, hogy vissza akarnánk térni az ex-hez, vagy, hogy az ex-ünk akar visszajönni hozzánk. Ha kapcsolatban vagyunk és egy álom az ex-ről felbukkan, amikor valamilyen problémánk van a jelenlegi romantikus vagy szexuális életünkben, akkor felmerülhet bennünk a félelem, hogy a jelenlegi kapcsolatunk is úgy ér véget, mint ahogy az utolsó.

Félrelépés olyannal, akit ismerünk:

Ha a barátunkat/barátnőnket egy munkatárssal, főnökkel vagy egy baráttal csaljuk meg, az azt jelenti, hogy több időt fordítunk erre a személyre, mint a kapcsolatunkra.

Álmok, amikor minket csalnak meg:

Az álmok arról, hogy megcsalnak minket, általában a bizonytalanság és az elhanyagolás érzéseire utal. Akár a partnerünk hanyagol el minket az ébrenlétben, vagy nem érezzük magunkat szeretetre és figyelemre méltónak. Ez a saját belső félelmünk, amely a kapcsolat szempontjából - az életünk legértékesebb és legérzékenyebb részében jelenik meg.

Nem bízol benne: A tudatalattink néha hatodik érzékként működik. Ha azt gyanítjuk, hogy a párunk megtöri a bizalmunkat - akár a kapcsolatodban, akár más szempontból - az álmunk felnagyíthatja ezt a gyanút, vagy akár figyelmeztethet is, ha igaz. Ez azonban csak akkor áll fenn, ha már úgy gondoljuk, hogy a párunk a való életben megcsal minket. Ha tökéletesen boldogok vagyunk a kapcsolatunkban, akkor nem kell félni, hogy a partnerünk a való életben megcsal.

A házastárs / partner csal meg a barátaival

Ha arról álmodunk, hogy a házastársunk félrelép olyannal, akit ismerünk, akkor valószínűleg inkább a saját bizonytalanságunk visszatükröződését látjuk a személlyel kapcsolatban, mint figyelmeztetés valódi csalásra.

Félrelépés egy idegennel:

Ha ezt álmodjuk, csak két értelmezés érhető el: vagy bűnösnek érezzük magunkat valamivel kapcsolatban az ébrenlétben (nincs feltétlenül köze a kapcsolathoz), vagy a tudatalattink egy mély és rejtett vágyat vetít ki a szexuális szabadságra.

Az érzéseinket az álom alatt nagyon fontos megjegyezni. Ha elégedettséget és élvezetet éreztünk az együttlét alatt, akkor biztosan többre vágyunk a jelenlegi kapcsolatunknál. Ha rosszul érezzük magunkat a csalással, akkor van valami az ébrenlétben, ami miatt nagyon bűnösnek érezzük magunkat.

"Csalás"-os álmok az esküvő előtt

Az esküvő előtti félrelépős álmok tökéletesen normálisak. Végtére is, az a gondolat, hogy elköteleződünk egy partner mellett az életünk hátralévő részében, nem az, amit korábban tettünk volna.

Tény, hogy a múltbeli kapcsolatok egyike sem tartott örökké, így ez csak a tudatalattink munkálkodása, hogy fokozatosan leküzdi a nehézséget a szorongásunkkal, hogy megkockáztatjuk az elköteleződést. Teljesen normális, hogy van egy kevés kétségünk: " vajon ez örökké fog tartani?". Hacsak nincs probléma a partnerünkkel, ezek az álmok nem adnak okot aggodalomra.

 

 

 

 

Álmoskönyv, álomfejtés, álomszótár